Zeer bijzonder gelegen jachthuis/wijnhuis in de heuvels boven Sásd, Baranya.

mecsek makelaardijExclusief bij Mecsek Makelaardij in Hongarije!
In de heuvels boven de stad Sásd, ligt dit zeer bijzondere jachthuis/wijnmakerij met een ongekend weids uitzicht. Zelden komt men locaties tegen van dit kaliber!
Het gebouw was de regionale wijnmakerij met diep gelegen wijnkelders, proeflokaal, opslag- en bereidingsruimtes etc. Tot op heden was het in gebruik als locatie voor wijnproeverijen, evenementen en jachtpartijen. Het is dusdanig ingericht dat wonen en werken (b.v een atelier of praktijkruimte) met enige aanpassingen zonder problemen kan worden gerealiseerd.
Indeling: Souterrain met persruimte, keuken, opslag en de ingang naar de kelders die over 2 niveaus verdeeld zijn. Via het trappenhuis (de toren) gaat u naar de eerste verdieping waar zich het proeflokaal annex feestzaal bevindt. Aangrenzend een ruime badkamer met apart toilet. De gehele eerste verdieping is voorzien van centrale verwarming op hout via de grote traditionele tegelkachel. Vanuit het trappenhuis kan men ook naar het dakterras. Dit terras biedt diverse gebruiksmogelijkheden en/of uitbreiding.
Het gebouw staat helemaal vrij en biedt volledige privacy. Het perceel rond het gebouw is een kleine 3000 m2, maar wie interesse heeft kan er tot 1,7 Hectare bij kopen/huren. Voor wie serieus wijn wil gaan maken is er een mogelijkheid om meerdere hectares wijngaarden te huren. Mocht u iets in de jacht willen ondernemen dan biedt de lokale vereniging uitkomst. Neem contact met ons op voor details.
Let op, hogere prijsklasse!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s