Zeldzaam mooi gelegen boerderij in de heuvels boven Orfü, Hongarije.

te-koop-orfu-hongarije-zomer2

Exclusief bij Mecsek Makelaardij!
Zeldzaam mooi gelegen boerderij in de heuvels boven de schitterende recreatie-meren van het dorp Orfű. De woning ligt in het buurtschap Bános dat onder de gemeente Orfu valt. Deze boerderij bestaat uit een oud en een nieuw deel. In het jaar 2000 is er een aanbouw geplaatst met 2 verdiepingen en daardoor heeft de woning nu een woonoppervlakte van ongeveer 100 m2.

Entree in de keuken/eetkamer, links een ruime slaapkamer met tegelkachel. Rechts in de nieuwbouw een woonkamer met tegelkachel. Vanuit de woonkamer kan men naar de badkamer met ligbad en toilet. Naast de ingang van de badkamer is een open trap naar de 1e verdieping met een ruime slaapkamer. Hier is ook een kleine vide gemaakt, uitstekend geschikt als opslagruimte maar voldoende groot om als een kinderslaapkamer te dienen.

Het hele huis is voorzien van centrale verwarming op aardgas middels een hypermoderne Viessmann combi-ketel. Tevens beschikt het huis over een alarminstallatie en dubbele beglazing.

Op het perceel staat een fors bijgebouw dat nu als dubbele carport en schuur wordt gebruikt, maar dit kan zonder al te veel aanpassingen geschikt worden gemaakt als gastenverblijf of als groot overdekt terras voor die gezellige zomerse avonden.

Het perceel is gedeeltelijk omheind en staat vol met fruit- en notenbomen. Het huis ligt tegen het natuurgebied van de Mecsek en dit garandeert uw privacy en blijvend fraai en vrij uitzicht.

Kijk op onze website voor meer informatie en foto’s.

http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Orf%C5%B1-Hongarije&ref=321

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s