Echte traditionele Hongaarse boerderij te koop in Regenye.

Boerderij te koop in HongarijeExclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Echte traditionele Hongaarse boerderij zoals zelden gezien! Gelegen in een rustig dorp en op steenworp afstand van de schitterende stad Pécs.
Deze zeer bijzondere, reeds gerenoveerde, boerderij is een uiterst uniek object. Werkelijk alle originele aspecten van de oorspronkelijke boerderij zijn behouden gebleven. Echter zijn er natuurlijk de nodige moderne gemakken aan het huis toegevoegd. Zo zijn bijvoorbeeld, stroom- en water leidingen allemaal vernieuwd en gaspitten zijn in de keuken (weliswaar verdekt) ingebouwd. Zo is er ook een normale badkamer gemaakt met toilet, wastafel en douche. Deze functioneert volledig maar is inmiddels wel aan modernisatie toe.
Indeling: Entree vanaf de galerij naar de keuken met kleine eettafel, rechts een ruime slaapkamer met Hongaarse/Oostenrijkse eethoek, 2 persoonsbed en een prachtige traditionele Hongaarse tegelkachel. Linksaf nog een slaapkamer/woonkamer met bedstee en toegang tot de badkamer. Op de een na laatste foto kunt een plattegrond zien van de boerderij. Sinds het maken van deze plattegrond is er achter de boerderij een garderobe/opslag/bijkeuken toegevoegd. Deze is vanuit de keuken en de slaapkamer links bereikbaar.
Het gebouw is, voor zover bekend, ongeveer 120 jaar oud! Absoluut een bezoek waard!

Ga voor meer informatie en foto’s naar:
http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Boerderij-te-koop-Regenye-Hongarije&ref=294

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s