Schitterend gelegen villa in de heuvels boven het populaire en toeristische Orfű.

Makelaar in HongarijeExclusief bij Mecsek Makelaardij Kft!
Schitterend gelegen villa in de heuvels boven het populaire en toeristische Orfű. Orfű is met zijn recreatie meren, bossen, grotten en zwempark zeer geliefd onder de Hongaren en buitenlanders. En op slechts 14 km van de prachtige stad Pécs (cultureel hoofdstad van Europa in 2010).
Het huis is gedeeltelijk nieuw gebouwd en gedeeltelijk gerenoveerd met toerisme in gedachte. De indeling is zo dat men deze woning gedeeltelijk zou kunnen verhuren. Gezien het aantal kamers en de ligging zou het ook erg interessant kunnen zijn de woning in zijn geheel te verhuren. Een prima woning als investering.
De woning ligt aan het eind van een straat waardoor absolute rust en privacy heerst. Het huis heeft her en der wat achterstallig onderhoud, maar is verder in zeer goede staat.
Indeling begane grond: Entree met hal. Rechtsaf een zelfstandig 1 slaapkamer appartement met badkamer, douche en toilet (keuken voorbereid maar vooralsnog zonder kastjes e.d.). Linksaf een ruime woonkamer met open keuken. Vanaf de ingang, net voor de trap het tweede appartement ook met eigen badkamer met ligbad en toilet. Stookruimte (cv op hout/kolen, gas is op het perceel aanwezig). Vanuit de stookruimte kan men via een gang achter het huis langs naar de ruime garage.
Indeling eerste verdieping: Overloop met rechtsaf een grote slaapkamer/woonkamer (nu in gebruik als zelfstandig appartement met eigen keuken). Badkamer met douche en toilet. Verder 2 forse slaapkamers.

Voor meer informatie en foto’s ga naar onze website:

http://www.mecsek-makelaardij.nl/index.php?page=Villa-te-koop-Orf%C5%B1-Hongarije&ref=290

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s